Getuigenissen

Werken met Sarah is een plezier. Zowel organisatorisch als inhoudelijk is zij een professional. Van voorbereiding tot realisatie werkt Sarah sterk gestructureerd. Dit verhindert niet dat zij flexibel is om haar planning aan te passen afhankelijk van nieuwe opportuniteiten of storingen. Sarah probeert in overleg met de opdrachtgever goed te begrijpen wat de doelstellingen en context zijn, en slaagt erin om algemene technieken daaraan aan te passen. Tot slot, zij voelt sterk groeps- en persoonlijke dynamieken, zodat zij erin slaagt om groepen op een effectieve en gewaardeerde wijze tot resultaat te brengen.
— Guy Elewaut, Marketing Directeur, Colruyt Laagste Prijzen

Sarah heeft me meer dan ooit doen inzien, aan de hand van kernkwadranten, dat er een perfecte symbiose moet zijn tussen ik als persoon en ik als werknemer van Janssen Pharmaceutica. Aan de hand van real life voorbeelden werd me ook duidelijk hoe belangrijk & cruciaal duidelijke communicatie is een grote matrix-organisatie. Het framework van ‘verbindend communiceren’ in combinatie met een ‘lijst van adjectieven met verschillende intensiteiten’ zijn praktische tools die ik de volgende dag direct kon gebruiken in real life. Enorm nuttig. Dankje Sarah voor onze samenwerking!
— Bart Claeys , Medical Advisor Oncology, Janssen Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson

Wat ik apprecieerde aan de samenwerking met Sarah was vooral de combinatie van iemand die sociaal en aangenaam in de omgang is maar dit combineert met een hoge doel- en resultaatsgerichtheid wat voor mij ook de sleutel is tot haar succes.

— Wim Verbesselt Public Affairs Coordinator, Colruyt Group

Sarah beheerst als geen ander de kunst van professionele empathie. Ze kruipt in de huid van je organisatie, van je medewerkers én van je klanten en zorgt, samen met jou, voor een resultaat dat staat. De slogan ‘people oriented, result driven’ klopt als een bus.
— Raf Flebus, Business Unit Manager, DATS 24

Sarah heeft Incofin meer dan ooit doen beseffen dat Strategie niet kan losgekoppeld worden van People Management en Leiderschap. Even belangrijk is haar overtuiging dat 90% van effectief leiderschap onzichtbaar is, en dat dit gedeelte niets te maken heeft met strategie, technische vaardigheden maar alles met managementvaardigheden. Haar geïntegreerde visie op Incofin vanuit strategie, team en individu heeft mij als CFO een nieuwe dimensie gegeven van People Management en HR beleid. Sarah is de ideale gesprekspartner voor een organisatie in ontwikkeling. Mijn voortdurende zoektocht als CFO naar het uitwerken van een Financial Performance Management heeft mij doen beseffen dat dit enkel maar kan slagen als het geheel klopt.
— Leslie Totté, Member of Management Committee Incofin IM Finance, Risk and Administration, Incofin Investment Management

Sarah begeleidt mijn directie teams van Colruyt France in de uitwerking van hun Strategische Plannen voor Retail en Foodservice. Zij faciliteert de strategische sessies, waarvan we samen en met kritische blik de aanpak en doelstellingen bepalen, met de nodige flexibiliteit, creativiteit en kennis van zaken. We delen eenzelfde resultaatgerichtheid en drive die reeds enkele jaren resulteren in een fijne samenwerking.
— Dries Colpaert, Directeur Colruyt France & Pro à Pro France

Transformatie van een organisatie werkt inspirerend, maar is een hele uitdaging. Sarah heeft ons perfect begeleid en ge-challenged bij het opmaken van ons toekomstgerichte business model aan de hand van de Business Model Canvas.
— Luk Denayer, Managing Director, Xylos NV

De transitie van het medische departement van Janssen Benelux van een reactive ondersteunende groep naar een proactive strategische partner behelste heel wat uitdagingen. Sarah begeleidde ons in dit change traject: uitkristalliseren van een visiedocument, opstarten, begeleiden en opvolgen van het change programma, waarborgen van de betrokkenheid van alle relevante stakeholders, en ook uitwerken en begeleiden van het communciatietraject binnen de afdeling en naar andere groepen in de brede organisatie. Sarah coachte hierbij ook people leaders in persoonlijke coaching sessies. De waarde van Sarah lag hierbij steeds in het bewaken van de bedrijfsvisie , en deze te vertalen naar doelstellingen voor onze afdelingen en concrete stappen voor ieder team en iedere medewerker. Dit met inachtname voor de acute noden van medewerkers in een omgeving in transitie; waarbij waarden en menselijkheid steeds primeerden. Sarah slaagt erin individuen en teams naar een hoger niveau te brengen en maakt hierbij gebruik van innovatieve technieken zoals lego serious play, e.a. In de samenwerking heeft Sarah zich getoond als een goede change manager alsook een uitmuntende coach naar individueel en team excellentie.
— Erik Present, Director Medical Affairs Janssen Benelux , Janssen Pharmaceutica a division of Johnson&Johnson

Opvallend vind ik telkens hoe Sarah zowel kort bij de klant als bij de business staat. Vanuit een gedegen inwerking in de business stelt ze een oplossing voor op maat van de klant. Ze heeft een ruime bagage aan concepten, modellen en vooral heel wat praktijkervaring die ze telkens weer op een originele en inspirerende manier weet te verwerken. Wanneer ze workshops begeleidt weet ze de deelnemers te boeien, durft te confronteren en slaagt erin om het beste uit een groep te halen.
— Frank Collin, Domein-verantwoordelijke Organisatie Ontwikkeling , Colruyt Group

De sterkte van Sarah is dat ze, naast een zeer gedreven facilitator/expert, ook zorgt voor voldoende inhoudelijke kennis, los van om welke probleemstelling het ook gaat, die haar toelaat zo wel op het proces als op de inhoud kritisch te challengen. Bovendien bewaakt zij voor mij op een perfecte manier dat het vooropgestelde resultaat ten allen tijde centraal staat en…. ook bereikt wordt. Een plezier om mee samen te werken.
— Philip D’hooge, Directeur, Symeta - Premedia

Een opdracht voorbereiden en uitrollen met Sarah is altijd weer een ontdekkingsreis in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Sarah voelt bijzonder goed de dynamiek van een groep of het gevoel bij een individu aan. Zij weet hier als geen ander in mee te bewegen. Haar programma’s zijn grondig voorbereid en houden tegelijk voldoende flexibiliteit in om mee te gaan in de richting waar organisatie en/of individu op dat moment het meest behoefte aan hebben. Tegelijkertijd is Sarah sterk resultaatgericht. Haar aanpak stelt de mens in de organisatie centraal, zonder af te glijden naar wollige vrijblijvendheid.
— Karla Van Loock, Owner @ Kavaloo, Kavaloo

Gezien haar ervaring op het vlak van coachen en uitzetten van structuren ,vroegen we Sarah 2 jaar geleden om dit tezamen mijn zoon en mijn dochter en de naaste medewerkers met verantwoordelijkheid uit te werken .Voor hen ook de ideale gelegenheid om eens te proeven van een externe medewerkster haar kennis en aanpak. Gestart zijn we met een zoektocht naar de Kernwaarden die voor ons als bedrijf belangrijk waren gedurende deze 40 jaar . Deze Kernwaarden hebben onze groei mogelijk gemaakt, maar nu de groep groot geworden is wordt het alsmaar moeilijker dit over te dragen naar de nieuwkomers! Daarna zij we via individuele gesprekken met de kinderen en de naaste medewerkers erin geslaagd om een structuur per activiteit uit te werken . Sarah is bij momenten het luisterend oor en zo is ze erin geslaagd om mensen met kwaliteiten naar voor te schuiven en ze mee te ondersteunen in hun leerproces .Een nader item dat we nu nog dienen op poten te zetten zijn de jaarlijkse evaluatie gesprekken . Daar ook vind ik Sarah haar ervaring zeer belangrijk om ons op de goede weg te zetten . Wat ik als zaakvoerder zeker van Sarah geleerd heb , is dat je meer moet luisteren naar je medewerkers .Het draait rond de mens in je bedrijf , enkel dan kan je een echt team creëren dat onze kernwaarden naar buiten draagt.
— François Celis, CEO